Vi tycker om ALD

Vi tycker om ALD

Så här säger några av våra kunder om oss.


Madeleine Björk, personalchef på Ensto Sweden:

– Våra anställda tycker det är superviktigt att själva kunna välja bilmärke, säger Madeleine Björk.

Tjänstebilarna på det internationella elektronikföretaget Ensto fungerar som en arbetsplats för säljarna. De väljer märke, färg och tillbehör hos valfri återförsäljare. Sedan ordnar vi resten! Hos oss kan du verkligen få den lösning ditt företag behöver. Vi är märkesoberoende och du väljer finansiell eller operationell leasing. Vi hjälper dig med tips och expertråd genom hela processen, något som Madeleine Björk verkar hålla med om.

– ALD Automotive kan både bilarna och de finansiella lösningarna i detalj. Det personliga bemötandet och servicenivån är avgörande; de är alltid snabba att svara och väldigt ödmjuka, säger hon. Jag känner mig viktig som kund och kan rekommendera dem hur många gånger som helst!

Madeleine Björk, personalchef på Ensto Sweden
Madeleine Björk, personalchef på Ensto Sweden

Hans Brobäck, personalchef på Roche AB:

Tuffa miljökrav ställer motsvarande tuffa krav på ett leasingbolag. Därför är vi på ALD Automotive glada över att få visa att vi lever upp till kraven när vi hjälper ett företag som Roche att hitta rätt bilar.

– Vi har en tydlig global miljöpolicy och ingen tjänstebil får ha ett CO2-värde över 120 gram. ALD Automotive har ett miljötänk som passar oss. Tillsammans tittar vi nu på elbilar och hybrider, något som allt fler hos oss efterfrågar, säger Hans Brobäck, personalchef på Roche.

Även om miljöpolicyn är initierad från centralt håll är personalen på Roche engagerad. Många har önskemål och synpunkter på bilarna. Det är inga problem för oss på ALD Automotive. Vi är vana att hantera stora, komplexa uppdrag. Men ofta handlar det om något mer.

– ALD Automotive är experter men det är de små sakerna som gör skillnaden. De är personliga, trevliga och engagerade, säger Hans Brobäck.

Hans Brobäck, personalchef på Roche AB
Hans Brobäck, personalchef på Roche AB

Sekina Kling, Försäljningschef och delägare på Klinggruppen:

Bilen är helt avgörande för verksamheten i nystartade Klinggruppen. Därför valde Sekina Kling att låta ALD Automotive ta hand om den saken:

– Vi håller på att bygga upp ett företag som är nischat inom specialartiklar som passar alla slags arbetsplatser. Vårt mål är tydligt: inom fem år ska vi vara störst och branschledande i Norden! Då kan vi inte lägga ner en massa tid på att administrera bilar, säger hon.

Samtidigt är Klinggruppens många säljare helt beroende av sina bilar. Det är här ALD Automotive kommer in i bilden.

– Du behöver inte ha med bilarna att göra, sa de till mig. Så istället för att prata bilar frågade de om vår företagsfilosofi, vår ambition, och hur de skulle spegla vårt företag, berättar Sekina. 

ALD Automotive tog ett helhetsgrepp om bilfrågan, i allt från val av bilmärke till det rent visuella.

– De är superproffsiga! De hjälpte oss att hitta precis rätt bilmodell; tuff och snygg men inte för dyr. Ställer man upp bilarna bredvid varandra så ser man att det faktiskt är ”vi”, de speglar vårt företags själ, säger Sekina Kling och skrattar. 

Sekina Kling, Klinggruppen
Sekina Kling, Försäljningschef och delägare, Klinggruppen

Anders Jansson, vice vd, regionchef och ansvarig för inköp på Sandå Måleri:

500 servicebilar och 200 tjänstebilar. Det är ganska många bilar som Anders Jansson ska förse Sandå Måleri med i Sverige och Norge. Det kunde ha varit både krångligt och dyrt. Nu är det motsatsen.

– Rutinerna är enkla, kommunikationen är enkel, liksom den personliga kontakten. Allt är enkelt med ALD Automotive, säger han.

Det är vi glada för eftersom den personliga, rådgivande rollen är kärnan i vår verksamhet. Du som kund ska känna att du får den finansiella lösning som passar just dig och dina behov bäst när du väljer en leasingbil hos oss. Oavsett märke, eftersom vi är helt märkesoberoende.

Anders Jansson har efter noga övervägande och mycket räknande valt operationell leasing. Sandå har ett fullserviceavtal och det är bara drivmedel som tillkommer. Resten ordnar vi.

– Jag får en förutsägbar och otroligt god kostnadsbild, motiverar Anders Jansson sitt val och tillägger, jag funderar väldigt lite på bilarna. Jag har ju min lösning klar!

Anders Jansson, vice VD och regionchef och ansvarig för inköp på Sandå Måleri
Anders Jansson, vice VD och regionchef och ansvarig för inköp på Sandå Måleri

Välkommen till ALD Automotive!

Vill du veta mer om vilka vi är och hur vi jobbar?
Mer om oss

 

Låt oss fixa allt!

Gör det enkelt för dig och ditt företag med leasing där allt ingår.
Mer om driftavtalet