Vi rekommenderar

Vi rekommenderar

Hos oss väljer du den bil du vill ha och behöver, oavsett märke. Det är roligt att välja bil! Låt dig inspireras av våra rekommenderade modeller i vår bilbank och titta närmare på aktuella erbjudanden. När du hittat en bil du är intresserad av, kan du göra en enkel förfrågan. Inom en arbetsdag får du ett affärsförslag från oss.

När vi skapar våra bilrekommendationer är det flera parametrar som spelar in och de tre grundpelarna är säkerhet, ekonomi och miljö. Ibland får vi frågan om varför vi rekommenderar små bilar, trots att stora bilar som regel är säkrare, eller varför en bilmodell med ett visst bränsle rekommenderas. Andledningen till det är att behovet hos våra kunder varierar och därför finns olika typer av bilar med bland våra rekommendationer, båda små och stora och med olika drivmedelstyper. För alla bilar gäller dock att de ska vara säkra, miljömässigt godtagbara och ha en rimlig driftsekonomi.

När du söker efter en ny bil finns det en lång rad saker att överväga. Hur stor bil behöver du? Vilken motor? Vilken drivmedelstyp? Behöver du hjälp på vägen kan du använda vår leasingbilsguide, som hjälper dig hitta en bil som passar dina behov, eller så kan du gå direkt till konfiguratorn och se vilka bilar vi rekommenderar.

Räkna på din bil!

Räkna på den bil du är intresserad av, vi är märkes- och modelloberoende.
Bygg din bil

 

Vilken bil passar just dig?

Läs våra tips och råd inför valet av bil!

Starta bilguiden