Vårt miljöarbete

Vårt miljöarbete

Vi tänker på miljön, precis som många av våra kunder gör, och vi arbetar aktivt för att ligga i framkant när det gäller miljöarbetet. Det är viktigt för oss att kunna erbjuda dig och ditt företag fordon som har minsta möjliga påverkan på miljön. Här kan du läsa mer om vårt miljöarbete, vårt koncept ALD Bluefleet och vår miljöpolicy.

Vi är miljöcertifierade enligt ISO 14001 och ställer höga krav på kvalitet och miljövänliga lösningar. Vårt hållbarhetsarbete omfattar hela vår verksamhet och ställer också krav på att våra leverantörer har ett hållbarhetsarbete oavsett om det handlar om bilar, service, verkstäder, transporter, rekonditionering, eller el, papper, kaffe och frukt. För dig som kund innebär det att du kan vara säker på att ALD Automotives leveranser har genomgått en hållbarhetsgranskning i relevanta delar.

TCO2
Som ledande leasingaktör har vi ett stort ansvar att vägleda och rådge våra kunder i utformningen av deras vagnparker. Därför har vi tagit fram konceptet TCO2, för att också lägga fokus på bilalternativens klimatpåverkan. Här kan du läsa mer om hur vi tänker och få mer information inom området.

 

Se vilka bilar vi rekommenderar!

Välj bland våra rekommenderade modeller och se priser.

Bygg din bil