Nyheter

Välkommen till Sustainable Mobility 5 april på Hotel At Six

Hem Nyheter Välkommen till Sustainable Mobility 5 april på Hotel At Six

Fredagen den 5 april är du välkommen till Hotel At Six i centrala Stockholm och vårt kostnadsfria heldagsseminarie Sustainable Mobility där du får praktiska exempel och värdefulla tips på hur du planerar en hållbar vagnpark – det perfekta tillfället att få insikter och värdefulla tips om ert företags tjänstebilsinnehav. Eventet är kostnadsfritt, men platserna begränsade så anmäl dig idag – först till kvarn! Läs mer och anmäl dig på www.fleetevent.se

På Sustainable Mobility kommer du att få möjlighet att träffa och lyssna på tolv välkända gästföreläsare som bl.a. tar upp perspektiv på frågor som hörnstenarna i din bilpolicy, effekterna av WLTP, de olika drivmedlens framtid, lösningar för laddning samt hur du planerar en hållbar fordonspark. Under dagen bjuder vi även på kaffe, pausfika och en matig smörgås till lunch.

Nedan och på www.fleetevent.se kan du ta del av dagens program. På eventsajten hittar du förutom mer information om dagen och alla talare även anmälan till eventet. Välkommen med din anmälan, hoppas att vi ses den 5 april!

Varmt välkommen!