Leasing på dina villkor

Leasing på dina villkor

Vår lösning fungerar för både små och stora företag, oavsett om företaget är svenskt eller utländskt. Hos oss väljer du den lösning som passar just dig och ditt företag bäst. Vill du att vi tar hand om allt, inklusive försäkring, service, reparationer och däck, finns vår leasing med driftavtal. Annars kan du välja enbart finansiering där du själv står för service och däckbyten m.m. Vad du än väljer, är det utifrån dina behov och på dina villkor.

Med leasing slipper du binda upp kapital och kan göra avdrag för momsen.

Operationell leasing är tryggt – en fast kostnad gör det lätt att budgetera.

Driftavtalet inkluderar service och reparationer. Välj själv vilken leasingform du föredrar.

Det finns flera fördelar med att leasa en bil framför att köpa en kontant. Ditt företag slipper binda upp det kapital som en bilinvestering medför. Dessutom är 50 % av momsen på leasing avdragsgill. Beroende på leasingform och leverantör är också kostnaden för bilen fast och sprids ut jämt över leasingperioden vilket gör det lätt att budgetera.

Vi är specialiserade på operationell leasing där just den fasta månadskostnaden är en av våra grundpelare. Hos oss betalar du oftast heller ingen första förhöjd hyra när du leasar en ny bil.

Vi erbjuder flera alternativ:

Leasing med driftavtal – inkluderar finansiering, försäkring och driftavtal med administration.
I driftavtalet ingår service, underhåll, sommar- och vinterdäck samt däckskiften. Vi hanterar dessutom all administration kring bilen; trängselskatter, förmånsvärden, drivmedelskort, däckförvaring, körjournal, försäkringsärenden, vägassistans med mera, och samlar detta på din månadsfaktura.

Självklart får du även tillgång till vår kundportal och support från vår kundservice. När leasingperioden löper ut lämnar du tillbaka bilen till oss så tar vi hand om försäljningen. Vi garanterar också bilens restvärde så du slipper få obehagliga överraskningar när kontraktet löper ut. Du betalar bara för eventuella skador på bilen som inte har åtgärdats eller anmälts under leasingtiden.

Endast leasing – inkluderar försäkring och administration.
Den enda skillnaden mot fullservicetjänsten är att service, underhåll, däck och däckskiften bekostas av dig. Vi hanterar all administration kring bilen; trängselskatter, förmånsvärden, drivmedelskort, körjournal, försäkringsärenden, vägassistans med mera, och samlar detta på din månadsfaktura.

Oavsett vilken lösning du väljer finns vi här för dig så att du får större frihet att koncentrera dig på att driva din kärnverksamhet.

 

Låt oss fixa allt!

Gör det enkelt för dig och ditt företag med vårt driftavtal.
Se här vad som ingår

 

Bygg din bil!

Välj utrustning och se priser!
Bygg din bil