Varför välja leasing?

Det finns många fördelar med att välja leasing framför att äga sina bilar

Genom att leasa bilar slipper ditt företag binda kapital och kan också dra nytta av att halva momsen är avdragsgill på leasinghyran. Vår lösning fungerar för både små och stora företag, oavsett om företaget är svenskt eller utländskt. Vår specialitet är att ta hand om allt som rör bilen med vårt driftavtal som inkluderar försäkring, service, reparationer och däck. Men om ni hellre vill att vi tar hand om endast finansieringen eller biladministrationen hjälper vi er lika gärna med det.

Vi är märkes- och modelloberoende vilket betyder att du kan leasa vilken bil du vill av oss. Vad du än väljer är det utifrån dina behov, vi hjälper dig längs vägen.

RING OSS!
08-501 122 00

Få hjälp med er bilpolicy och drivmedelsmix

Era bilar ska underlätta er verksamhet, inte ta er tid från den

Vi hjälper våra kunder med att skräddarsy en bilpolicy utifrån deras förutsättningar och mål. Något som blir allt viktigare då styrmedel och utbud är mer komplexa än någonsin. Vi har gått från en verklighet där det tidigare var vanligt att erbjuda sina medarbetare fordon från ett visst antal fabrikat under ett visst antal gram CO2/km. Idag är verkligheten en helt annan när de fossila drivlinorna väljs bort i allt större utsträckning samtidigt som statliga styrmedel som t.ex. Bonus Malus kommit och gått, och förmånsbeskattningsregler ändrats flera gånger om. Det som tidigare var enkla riktlinjer existerar inte på samma sätt längre. Nu är parametrarna helt annorlunda och betydligt fler.

Vi hjälper er att ta fram en bilpolicy som inte bara förenklar era interna rutiner utan också hjälper er att nå era hållbarhetsmål.